4 Temmuz 2010 Pazar

boy uzatma yöntemleri

Boy Uzatıcı Ayak Aparatı

Ayak tabanınızın daha fazla büyüme hormonu üretmesini sağlayarak diz kapağınızın kalınlığını artırırBu sayede aşırı derecede egzersiz yaparak diz eklemi ağrısı çekmeden boyunuzu uzatabilirsinizBu alet, 35 yaşından küçük insanlarda kullanılabilirSonuçlar kullanım tutarlılığı ve kullanıcının durumuna göre değişebilir Boy yükseltgeci temelde bir akupunktur yöntemi olan eşlik yöntemini kullanırAyaklarınız vucudunuzun kopyaları gibi görünürler ve ayaklarınızdaki belirli bolgelerdeki devingenlik vücudunuzdaki diğer eşgorevli kısımları uyarır



Boy Uzatma Ameliyatı

Boy uzatma uygulamaları kemik uzatma ameliyatları, boyları kısa kalan kişilerde özel cihazlar ve teknikler yardımıyla boylarının milim milim uzatılması uygulamasıdır. Estetik amaçlı ise tercih edilmemekte ve devlet tarafından karşılanmamaktadır. Ayrıca kemik kırma ameliyatlarından sonraki tedavi süreçlerinde sakat kalma olasılığı vardır.



Bitkisel İlaçlar

Kimyasal madde içermeyen , tamamiyle bitkisel ilaçlardır. Büyüme hormonunu etkileyerek boyu uzatmaya yardımcı olduğuna inanılıyor.

Hiç yorum yok: